Young Talent Program Albert Heijn Hulst

“Onze medewerkers geven aan zelfverzekerder te zijn en dat ze daardoor hun werk leuker vinden.”
Een mooi compliment, dat wij kregen van de jonge vulploegleiders van de Albert Heijn in Hulst die het Young Talent Program volgden. 

Young talent program

“Wij willen investeren in de ontwikkeling van onze parttime medewerkers. Onze winkel wordt steeds groter en hierdoor krijgen de medewerkers steeds meer verantwoordelijkheid. We willen ze houvast geven en ervoor zorgen dat ze steviger in hun schoenen staan,” zegt Evelien Schelfhout, bedrijfsleider bij Albert Heijn Hulst. “De TrainingFactory ontwikkelde in nauw overleg met ons een Young Talent Program.”

Training voor de vulploegleiders

De TrainingFactory ontwikkelde een training voor vulploegleiders, waarin onderwerpen als leiderschap, instructie geven, motiveren en feedback geven op de werkvloer op de agenda staan.
De training vond plaats op drie avonden, waarop een groep van 8 vulploegleiders samenkwam om met elkaar onderwerpen te bespreken, te oefenen en te leren over zichzelf. Na de training kon je je aanmelden voor een individueel coachgesprek, als je dat wilde.

Resultaten training

De jonge vulploegleiders geven aan, dat ze door de training zelfverzekerder zijn en dat ze daardoor hun werk leuker vinden. Dat is een mooi resultaat uiteraard.
Evelien Schelfhout: “Daarnaast krijgen we nu veel meer feedback vanuit de winkel. Ze denken mee met hoe we processen kunnen verbeteren en hoe we medewerkers kunnen behouden. Dat is belangrijk, omdat het verloop bij de jongere medewerkers tegenwoordig vrij hoog is.”

Samenwerking met De TrainingFactory

“De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Er wordt goed geluisterd naar de wensen die wij hebben voor trainingen. Onze ideeën en wensen worden opgepakt, aangevuld en zo komen we samen tot de training.”

Wij van De TrainingFactory waarderen absoluut ook de samenwerking met AH Hulst. En vinden het een mooie uitdaging om in het najaar weer mooie, nieuwe trajecten te ontwikkelen voor AH Hulst.

https://www.albertheijnhulst.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *