Scherp-in-één-dag

Opzij, maak plaats, we hebben ongelooflijke haast

Je bent druk. Want de economie groeit en jouw bedrijf groeit mee. Natuurlijk grijp je alle kansen met beide handen aan. Dat houdt in dat je aandacht moet besteden aan de werving van personeel en nieuwe klanten, overname van een bedrijf en allerlei andere zaken. Dus, nee, je hebt nu geen tijd om stil te staan en na te denken over de ontwikkeling van je bedrijf en van je medewerkers. Ongetwijfeld zijn er zaken die beter kunnen en scherper moeten. Maar, nee,  je hebt geen tijd. Nu even niet……

Wij helpen je scherp te blijven, zonder dat het je extra tijd kost

Maak je geen zorgen, want wij hebben een oplossing, die jou geen extra tijd kost. Je kunt gewoon je werk doen, terwijl je toch scherp blijft. En dat is wat je nodig hebt voor de toekomst van je bedrijf.

We lopen een dag met jou mee

We gaan mee naar je klant en zijn bijvoorbeeld bij een vergadering met je projectleiders of medewerkers, een gesprek met jouw medewerker, de lunch, een presentatie die je geeft. Het maakt niet uit. Wij schuiven aan bij wat er die dag bij jou op het programma staat. We luisteren mee aan de balie en zien hoe jouw medewerkers met elkaar en met klanten communiceren. We komen luisteren, ruiken, proeven, kijken. Met onze frisse, kritische blik kijken wij naar jouw bedrijf en formuleren na afloop korte scherpe tips, waar jij mee aan de slag kunt. Scherp-in-één-dag.

Voor wie is ‘Scherp-in-één-dag’ bedoeld?

Scherp in één dag richt zich op directies en leidinggevenden. Dat zijn immers degenen die richting geven aan hun bedrijf, maar het ook regelmatig veel te druk hebben.

Wat kost ‘Scherp-in-één-dag’?

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Wij lopen voor € 99,- (exclusief BTW en km-vergoeding) een dag met je mee. In onderling overleg maken we een afspraak over de dag dat we mee lopen.

Referentie

Wooncoach, Otto Tromp: ‘Met ongeveer 200 woningen in beheer, denk ik weleens aan iemand erbij. Maar hoe geef je dat vorm? In gesprek met Marco kwamen we tot verschillende opties, elk met zijn voors en tegens. Stof tot nadenken.’

Neem direct contact met ons op over Scherp-in-één-dag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *