Advies van de Training Factory scherpt je aan.

Advies

Het loopt niet lekker, maar waarom?

Uit ervaring weten we dat gewoonten binnen een organisatie heel langzaam inslijten. Zo langzaam, dat je niet meer ziet wat de oorzaak van het probleem is. Zo langzaam ook, dat je het niet hebt kunnen merken: zoals het mes van de kok dat langzaam botter wordt. Een scherp advies kan wonderen doen.

Zelfs het beste mes moet af en toe aangescherpt worden. Pas als het mes scherp is, kan de kok zijn werk weer goed doen. Kan hij feilloos snijden, zonder rafels, zonder uit te glijden, zonder het brood of het vlees te plat te duwen. Daar is een goed aanzetstaal voor nodig. En dat is precies wat Training Factory is. Wij zijn het aanzetstaal van jouw organisatie.

Een goed advies begint met luisteren.

Wij kijken van buitenaf naar waar het vanbinnen vastloopt. Kijken waar mensen, processen en structuren aangescherpt kunnen worden. Zo vinden we de oorzaak en dus het begin van de oplossing.

Een scherp advies begint met luisteren. We voeren bijvoorbeeld gesprekken met groepjes medewerkers. Wij zijn gespreksleider, luisteren, vragen door en vatten samen wat gezegd wordt en leggen dat vast. Dat deden we bijvoorbeeld bij De Schrijver Vastgoedonderhoud.

Wíj brengen onze ervaring en kennis over procesbegeleiding, visie- en strategievorming, leiderschap en communicatie in. Jij levert branchekennis, doelstellingen en passie voor jouw organisatie. Samen bepalen we welk resultaat je wilt bereiken. En stippelen we een advies traject uit.

Organisatiewaarden als uitgangspunt.

Wij geloven dat heldere organisatiewaarden de basis vormen voor goed functionerende bedrijven en instellingen. Organisatiewaarden die leidend zijn voor dagelijkse keuzes van medewerkers. En hun hun wijze van communiceren. Eén van onze klanten is SIS Leisure Group. SIS is bekend van Skidôme in Rucphen en Terneuzen, Indoor Skydive in Roosendaal en Indoor Icekart in Rucphen. SIS wil als drijvende organisatiewaarde dat iedereen zich bij hen als gast thuis voelt. En dat voel je in hoe je daar ontvangen en begeleid wordt.

Wij helpen je graag met een gericht advies traject. Bijvoorbeeld om je organisatiewaarden te ontdekken en benoemen, samen met je medewerkers. Organisaties die je voorgingen zijn RheiGroup, Poppe Installatietechniek, Zeeuwland en de gemeente Zoetermeer.