Nuchtere Zeeuwen

Nuchtere Zeeuwen

Nuchtere Zeeuwen: kop in de wind.

Wij zijn nuchtere Zeeuwen. We zijn alle drie na studie en banen elders teruggekeerd naar de Zeeuwse roots. Ons motto is: ‘met de poten in de klei en de kop in de wind’. We beschikken over een eigen trainingslocatie midden op het platteland met weidse uitzichten. Kortom, een ideale plek waar we samen met jou en jouw collega’s weer teruggaan naar de basis.

Patty van Kerckhoven.

‘Ik ben ervan overtuigd dat mensen door zelfreflectie en bewustwording groeien in hun werk en professionaliteit’. Patty geeft sinds 1997 trainingen en coaching op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ze werkt op een betrokken manier en wil verrijkend zijn in de ontwikkeling van mensen en organisaties. De doelgroepen waar Patty mee werkt zijn heel divers. Ze werkt met uitvoerders, verzorgenden, leidinggevenden, beleidsambtenaren en front-officemedewerkers. Patty geeft niet op voordat leidinggevenden en medewerkers uit een leertraject hebben gehaald wat erin zit. Wil je meer weten over Patty? Kijk dan eens in Patty’s cv.

Ellen van Troost.

‘Ik zie snel waar kwaliteiten van mensen liggen. En ik weet mensen en organisaties te stimuleren deze optimaal in te zetten.’ Ellen werkt sinds 2001 als trainer en adviseur. Ze is creatief en heeft scherp zicht op de uitdagingen waar bedrijven en medewerkers voor staan. Zo weet zij resultaatgerichte leertrajecten te ontwikkelen en uit te voeren. Ze is op haar best in trajecten, waarbij we samen met de organisatie nieuw beleid ontwikkelen. En vervolgens gedrag trainen dat past bij de verandering. Zij trainde afgelopen jaren o.a. leidinggevenden, service- en baliemedewerkers, docenten, badjuffen en badmeesters, schilders, uitvoerders en startende ondernemers. Voor meer informatie verwijzen we naar Ellen’s cv.

Marco van Dorst.

Wat zijn onze doelen en waar staan we voor als organisatie of bedrijf? Dat zijn zeer waardevolle, maar ook lastige vragen voor leiders. Ik weet bij organisaties en hun medewerkers goed door te dringen tot de kern. Samen formuleren we dan een antwoord op deze vragen. Dat leidt tot een scherper profiel.’ Marco begeleidt organisaties om hun organisatiewaarden te ontdekken en te beschrijven. Daarnaast begeleidt hij de totstandkoming van een nieuwe visie en strategie. Of een nieuwe of aangepaste werk- en communicatie-structuur. Verder is hij helemaal in zijn element als dagvoorzitter, interviewer en discussieleider. Voor meer informatie, zie Marco’s cv.

Kijk hier voor een overzicht van onze referenties.