Medewerkers betrekken bij organisatie veranderingen

Resultaat gericht samenwerken

Woningcorporaties kiezen steeds vaker voor langdurige samenwerking. Ze kiezen voor een beperkt aantal partners op basis van langdurende onderhoudscontracten. Resultaatgericht samenwerken heet dat (RGS). De Schrijver Vastgoedonderhoud is een bedrijf, dat in deze markt graag voorop loopt. Bij De Schrijver realiseren ze zich dat deze manier van samenwerken voortdurende ontwikkeling vraagt van hun bedrijf. Zij vragen hun medewerkers mee te denken over de veranderingen die nodig zijn om als bedrijf te groeien en steeds beter ‘klaar te zijn’ voor RGS.

Wij begeleiden het ontwikkeltraject bij De Schrijver en schreven hier al eerder over. Lees ons eerdere artikel.

Brainstorm, borrel en BBQ

30 Juni ’17 was weer een mijlpaal in het ontwikkeltraject. Op deze laatste dag van juni was er een medewerkersbijeenkomst: ‘Brainstorm, borrel en BBQ’. Tijdens deze bijeenkomst hebben de medewerkers van De Schrijver zelf workshops geleid om diverse werkprocessen te verbeteren. Wij van de Training Factory hebben de medewerkers geholpen om goede workshops te ontwikkelen en hebben i.s.m. het MT onderzoeksresultaten op deze dag gepresenteerd.

Jos Morcus, operationeel manager bij De Schrijver, vertelt als volgt: “Er hing een heel andere sfeer dan op onze vorige medewerkersbijeenkomsten. De mensen vonden het echt een goeie bijeenkomst. Ze voelen zich echt serieus genomen en dat waarderen ze”.

De Schrijver Vastgoedonderhoud

Het team van De Schrijver Vastgoedonderhoud

Stefan de Schrijver, directeur van het bedrijf, verwoordt de samenwerking met de Training Factory in dit traject als volgt:
“We zijn als bedrijf heel bewust bezig om op steeds grotere schaal RGS toe te passen bij onze opdrachtgevers. Het helpt dan enorm dat we daarbij ondersteund worden door de Training Factory. Dat geeft toch net weer andere inzichten waardoor alles sneller en beter verloopt.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *