Ambassadeur-in-één-uur

Zijn jouw medewerkers ambassadeurs van je bedrijf?

Kun jij met een gerust hart al je medewerkers naar je klanten sturen? Dat betekent dus dat jij van mening bent dat jouw medewerkers al ware ambassadeurs van je bedrijf zijn. Of denk je toch ook wel eens dat een beetje bijspijkeren op dit terrein geen gek idee is? In dat geval is onze Toolboxmeeting ‘Ambassadeur-in-één-uur’ misschien wel een idee voor jou.

‘Ambassadeur-in-één-uur’ speciaal voor jouw Toolboxmeeting

In ons programma ‘Ambassadeur-in-één-uur’ gaan we tijdens een Toolboxmeeting met jouw medewerkers in gesprek. We geven dan kort uitleg over ons Ambassadeursmodel. En natuurlijk krijgen je medewerkers tips hoe zij zich als ambassadeur kunnen gedragen. En tenslotte zorgen we ervoor dat je medewerkers een leuke bijeenkomst hebben. Kortom, je krijgt een bondig, interactief en leuk programma voor jouw toolboxmeeting.

Voor wie is ‘Ambassadeur-in-één-uur’ bedoeld?

Je hebt een bedrijf met vakmensen die dagelijks bij je klanten over de vloer komen. Om te schilderen, te stukadoren, schoon te maken, elektrische installaties aan te leggen, warmtepompen, zonnepanelen, centrale verwarming etc. te installeren, vloerbedekking te leggen. Maar je weet natuurlijk dat je klanten communicatie erg belangrijk vinden. Het gaat niet alleen om de dienst zelf, maar ook over de verpakking. Uiteraard wil jij dat je medewerkers een goede indruk achter laten bij je klanten. En vanzelfsprekend hoop je dat je klanten hun goede ervaring aan anderen doorvertellen. Daarom kan het geen kwaad om af en toe eens aandacht te besteden aan de rol van je medewerker als ambassadeur van je bedrijf.

Wat krijg je met ‘Ambassadeur-in-één-uur’?

We gaan samen in gesprek met jouw medewerkers. Wat betekent het ambassadeurschap in de praktijk? We geven uitleg over het ambassadeursmodel, dat wij hebben ontwikkeld. Het ambassadeursmodel gaat ervanuit dat er vier aspecten belangrijk zijn als ambassadeur. Hieronder sommen we de vier aspecten voor je op:

  • Communicatie met de klant.
  • Communicatie met team en leiding.
  • Bewust van je rol, ook in je vrije tijd.
  • Kritische blik op jouw rol en ontwikkeling binnen het bedrijf.

Vervolgens onderzoeken we samen met jouw medewerkers wat het ambassadeurschap in de praktijk betekent. We geven tips hoe zij zich als ware ambassadeurs kunnen gedragen.

In overleg maken we een afspraak voor de datum en de locatie.

Wat kost ‘Ambassadeur-in-één-uur’?

De kosten voor ons programma bedragen € 295,- (exclusief BTW en km-kosten en inclusief trainingsmaterialen). Jij zorgt voor locatie en catering.

Referenties

Schildersbedrijf Noom, directeur Johan Noom: De Training Factory verzorgde deze sessie voor onze toolboxmeeting begin 2017. Onze klanten vertellen mij dat onze medewerkers enthousiast zijn over hun werk bij Noom Schilders. Daar ben ik blij mee.

Barrista Facilitair, mede-eigenaar Christa de Wit: Mijn medewerkers zijn de uitstraling van mijn bedrijf. Mijn dames zeggen wel eens, als er een nieuwe dame bijkomt: “Dat is de Barrista manier, je werkt niet meer bij die of die, dit is zoals de Barrista manier is.” Dat voelt goed. (najaar 2017)

Neem direct contact met ons op over Ambassadeur-in-één-uur.