De AdviesMobiel

Tijd voor verandering.

Je herkent het vast wel: Er speelt van alles in en om je organisatie. De markt verandert razendsnel, je organisatie groeit. Je hebt nieuwe mensen nodig, zowel op de werkvloer als in de aansturing. Maar hoe zorg je dat de nieuwe mensen jouw visie op hoe het moet tot de hunne maken? Eigenlijk moet de strategie ook eens onderhanden genomen worden. De laatste strategie dateert al van even geleden. Je zou wel eens willen sparren met iemand over een paar gedachten die je hebt over de toekomst van je bedrijf. Als eens gedacht aan de AdviesMobiel?

Maar ja: druk, druk, druk.

Want je hebt het druk met de dagelijkse business. Je vliegt van hot naar her. Je hebt geen tijd om na te denken over wat nodig is voor je organisatie. Er gaan maar 24 uur in een dag en jij hebt er voor je gevoel al meer dan 24 nodig. Van jou zou de dag wel 30 uur mogen hebben. Maar ja, dat kan niet. En toch vind je dat je verder moet met je visie, je strategie, met de ontwikkeling van je medewerkers, met allerlei belangrijke toekomst vraagstukken die aandacht nodig hebben.

Verlies geen tijd: neem de AdviesMobiel.

Stel je voor: je moet naar een bijeenkomst of een vergadering of een overleg of een beurs. Je moet een paar uur in de auto en daarna aan de bak. Dan komt de AdviesMobiel voorgereden. Een adviseur van de Training Factory pikt jou op voor de deur. Je stapt in en de mobiele adviseur brengt jou waar je wilt zijn. Ondertussen voert onze mobiele adviseur een aanscherpgesprek met jou. Wat speelt er op dit moment binnen je bedrijf? Waar wil je graag verandering of verbetering? Wat wil je scherper binnen je bedrijf?

AdviesMobiel: twee vliegen in één klap.

De mobiele adviseur brengt je verder door je vragen te stellen, ideeën aan te dragen, daagt je uit om anders naar zaken te kijken. Hij of zij brengt je waar je wezen wilt. Letterlijk, want hij brengt je op tijd naar je bestemming én vooral figuurlijk, want hij brengt je verder in je denkproces over waar je met je organisatie heen wilt. Dat noemen wij nou een gevalletje ‘twee vliegen in één klap’. Wij bieden je een oplossing, die jou geen extra tijd kost, terwijl je onderweg je gedachten kunt aanscherpen. Scherpte die je nodig hebt voor de toekomst van je bedrijf. Je kunt onderweg ook nog wat werken als dat nodig is. Je kunt de mobiele adviseur ook vragen om de belangrijkste vragen en adviezen uit te werken. In dat geval neemt hij of zij het gesprek op en werkt hij het later uit.  

Maak kennis met de AdviesMobiel

Maak een kennismakingsrit met AdviesMobiel. Goed voor jezelf, maar misschien ook een mooi cadeau voor een trouwe klant of een collega-ondernemer.

Gebruik AdviesMobiel * Tarief ** + ***
2 uur € 50
4 uur € 100
8 uur € 200

* Eventuele wachttijd inbegrepen. ** Exclusief BTW en een kilometertarief van € 0,85. *** Uitwerking van het adviesgesprek op papier kost € 75. Wij halen je op in Zeeland en Zuid-West Brabant en brengen je overal waar je heen wilt.

2 reacties op “De AdviesMobiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *