Workshop voor je netwerk of evenement nodig?

Wil jij je evenement inhoud geven?

Stel, je organiseert een evenement voor je netwerk, je bedrijf of je organisatie. Of je organiseert evenementen voor netwerken, bedrijven en organisaties. Dan kan het zijn dat je op zoek bent naar een interessante inhoudelijke workshop, presentatie of lezing op het gebied van communicatie en leiderschap. De Training Factory verzorgt met regelmaat dit soort lezingen of workshops.

De ‘Grote Vakkanjer Show’ en meer…

Zo kun je ons inschakelen voor een presentatie als onderdeel van een bedrijfsuitje of voor onze ‘Grote Vakkanjer Show’. In de ‘Grote Vakkanjer Show’ worden dagelijkse ergernissen op het gebied van communicatie door dienstverleners op een leuke manier aan de kaak gesteld. Deze spiegeling maakt het leuk én leerzaam. In onze ‘Kernwaarden & …’-formule benoemen we in een kort tijdbestek de waarde van kernwaarden en bespreken we deze met de zaal. Zo hebben wij nog veel meer interessante workshops en lezingen die een mooie aanvulling kunnen zijn op een (netwerk)bijeenkomst of bedrijfsuitje.

Contact workshop leiderschap en communicatie

Neem vrijblijvend contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met jou mee over een interessante invulling!