Projectmatig werken met resultaat: inschrijfmogelijkheden voor 2017.

Meld je hier aan voor één van de trainingsgroepen van de training projectmatig werken met resultaat. 

 

Je bent binnen je organisatie vaak betrokken bij projecten en vraagt je regelmatig af: wat zijn de ins en outs van projectmatig werken nou precies? Wat zijn de spelregels? Welke procedures zijn handig? Hoe start ik een project het beste op? Hoe richt ik het project in? Je wilt deze manier van werken begrijpen en kunnen omgaan met de speciale dynamiek die het met zich meebrengt.

Projectmatig werken met resultaat: inschrijfmogelijkheden voor 2017

Je kunt in 2017 inschrijven voor één van de volgende twee groepen:

  • Groep 1: Start op 3/10, vervolgbijeenkomst op 17/10.
  • Groep 2: Start op 1/11, vervolgbijeenkomst op 16/11.

Locatie en kosten

De locatie is nog nader te bepalen. De kosten bedragen € 1.250 (excl. BTW) per deelnemer.           

Ons aanbod

Bij projectmatig werken is het belangrijkste om de doelen die je voor ogen hebt ook daadwerkelijk te halen binnen de tijd die je daarvoor hebt gekregen en binnen het budget dat je tot je beschikking hebt. Maar daarnaast is het minstens zo belangrijk dat een project voorspelbaar en soepel loopt. Dat klinkt simpel, maar is het vaak niet. In deze training leer je meer over het plannen en organiseren van projecten. Je kennis en vaardigheden op het gebied van projectmatig werken laat je groeien. En je ontwikkelt jouw persoonlijke kwaliteiten om binnen projecten effectief om te gaan met andere projectgroepsleden, managers en opdrachtgevers.

Voor wie?

De training is bedoeld voor medewerkers die veel projectmatig werken en meer willen weten van de essentie ervan of medewerkers die in de nabije toekomst gaan werken in een projectmatige setting.

Resultaten.

Na deelname aan de training:

  • Pas je de basisprincipes van projectmatig werken in de praktijk toe,
  • Ken je de spelregels van projectmatig werken en de dynamiek die erbij hoort,
  • Weet je wat jouw verantwoordelijkheden en taken in een project zijn,
  • Lever je als projectmedewerker concrete resultaten af,
  • Werk je effectief samen met je projectcollega’s en kun je beter plannen en organiseren,
  • Functioneer en opereer je efficiënter en effectiever binnen jouw projecten.

Aanpak

Je gaat in deze training praktijkgericht aan de slag met projectmatig werken. We sluiten zoveel mogelijk aan bij jouw praktijk. Je formuleert je eigen leerdoelen en daarmee ga je tijdens de training en tussen de trainingsdagen door aan de slag. Je begint met de kenmerken van projectmatig werken en hoe je dit in de praktijk toepast. Communicatie is erg belangrijk bij projectmatig werken. Tijdens de training gaan we dan ook uitgebreid in op communiceren en samenwerken binnen projecten. In de training worden diverse werkvormen afgewisseld, waarin je direct je nieuwe kennis en vaardigheden toepast. Door feedback van je trainer en andere deelnemers leer je snel. Tussen de trainingsdagen door werk je aan een persoonlijk actieplan.

Meld je hier aan voor deze training!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *