Fit4Business: inschrijfmogelijkheden 2017

Meld je hier aan voor een van de Fit4Business groepen!

 

Elke ondernemer wil fit en alert zijn om het beste eruit te halen. Fit zijn en blijven als ondernemer vraagt aandacht voor de essentie van je ondernemerschap. Aandacht waarvoor ondernemers en leidinggevenden zich vaak geen tijd gunnen. Dan loop je het gevaar de essentie uit het oog te verliezen en je te verliezen in details. Zorg dat je ‘fit for business’ bent en blijft: Gun jezelf tijd voor de essentie van je ondernemerschap. Gun jezelf Fit4Business. Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.

Fit4Business: inschrijfmogelijkheden voor 2017

Je kunt in 2017 inschrijven voor één van de volgende drie groepen:

  • Groep 1: Start op 31/5, vervolgbijeenkomsten op 14/6 en 28/6
  • Groep 2: Start op 4/10, vervolgbijeenkomsten op 25/10 en 8/11.
  • Groep 3: Start op 14/11, vervolgbijeenkomsten op 29/11 en 13/12

Locatie en kosten

De locatie is nog nader te bepalen. De kosten bedragen € 1.650 (excl. BTW).           

Ons aanbod

We bieden een compleet trainingsprogramma voor ondernemers die ‘fit for business’ willen zijn en blijven. We werken in hele kleine groepen (maximaal zes deelnemers). Dat betekent: maximale aandacht. Bij drie personen, één trainer, bij vier tot zes personen, twee trainers. We werken met huiswerkopdrachten om je goed voor te kunnen bereiden. We maken een besloten Facebookgroep om met elkaar van gedachten te wisselen. Het programma leidt tot concrete resultaten waar je in je dagelijkse werk meteen mee aan de slag kunt.

Dag 1: Wat is de kern van jouw zaak?

We zetten je kernwaarden op een rij die voor jou persoonlijk én zakelijk leidend zijn. We benoemen je persoonlijke missie en visie. Verder besteed je aandacht aan  jouw ideale dag-, week, maand- en jaarindeling (zakelijk én privé). Tenslotte benoem je de belangrijkste persoonlijke en zakelijke ambities voor de komende vijf jaar .

Dag 2: Concreet aan de slag met de kern van jouw zaak.

In de tweede bijeenkomst – twee weken later – ga je aan de slag met je persoonlijk ondernemersplan en een daaraan gekoppeld activiteitenplan. Op het eind van deze dag weet jij precies waar je de komende tijd voor gaat en wat je wil gaan doen.

Dag 3: (De kern van) jouw zaak op de kaart zetten.

We gaan aan de slag om je persoonlijke, je zakelijke en een combinatie-pitch te maken. Daarmee kun jij jezelf en je zaak op alle gelegenheden op professionele en overtuigende wijze in een minuut presenteren. Verder gaan we aan de slag met een goede tien-minuten presentatie, zodat je bedrijf op beurzen, workshops of andere gelegenheden wat uitgebreider op de kaart kunt zetten.

Meld je hier aan voor Fit4Business!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *